Vanish spray καθαρισμού χαλιών & ταπετσαρίας oxi action (500ml) View larger
Vanish spray καθαρισμού χαλιών & ταπετσαρίας oxi action (500ml)

Vanish spray καθαρισμού χαλιών & ταπετσαρίας oxi action (500ml)

208694 (5201347176839)

κερδίζετε 9.96 πόντους

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα κατά την προσπάθειά σας να αφαιρέσετε ένα λεκέ που ανακαλύψατε πάνω στο χαλί σας Το Vanish Carpet Oxi Action έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στην αφαίρεση λεκέδων από την πρώτη φορά! Το Vanish σε μορφή spray μπορεί να εξαφανίσει εντελώς ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες από το χαλί ή την ταπετσαρία σας. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΛΕΚΕΔΩΝ ΣΕ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΟΣΜΕΣ.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

9,96 €19,92 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Περιέχει λιγότερο από 5% λευκαντικούς παράγοντες με βάση το οξυγόνο, ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, μη-ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, πολυκαρβοξυλικές ενώσεις, άρωμα, hexyl cinnamal, benzyl salicylate, limonene, citral.
1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ: Αφαιρέστε την περίσσεια βρομιάς και περιστρέψτε το ακροφύσιο στη θέση OΝ. 2.ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ: Ψεκάστε πάνω στο λεκέ και αφήστε (το πολύ για 5 λεπτά). 3.ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ: Καθαρίστε το λεκέ και αφαιρέστε υπολείμματα χρησιμοποιώντας ένα καθαρό πανί. Για χρήση σε διάφορους λεκέδες όπως κόκκινο κρασί, τσάι καφές, χώμα και ούρα κατοικίδιων ζώων. Ασφαλές για χρήση σε διάφορα χρώματα και υφάσματα χαλιών.
Brand VANISH