BEYOND MEAT ΚΙΜΑΣ ΦΥΤΙΚΟΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ PLANT BASED - Vegan (250g) View larger
BEYOND MEAT ΚΙΜΑΣ ΦΥΤΙΚΟΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ PLANT BASED - Vegan (250g)

BEYOND MEAT ΚΙΜΑΣ ΦΥΤΙΚΟΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ PLANT BASED - Vegan (250g)

211794 (1230000116480)

κερδίζετε 4.83 πόντους

Ο πρώτος παγκοσμίως, Plant-Based κιμάς με βάση τα φυτά είναι γεγονός. Θα σε ικανοποιήσει όπως ο μοσχαρίσιος χωρίς τύψεις και ενοχές. Το μπιζέλι και το ρύζι παρέχουν την πρωτεΐνη και τα ιχνοστοιχεία. Το βούτυρο κακάο μας δίνει ένα ζουμερό και λαχταριστό αποτέλεσμα. Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις την αγαπημένη σου συνταγή με πρώτη ύλη τον Beyond Meat κιμά.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

4,83 €19,32 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Νερό, πρωτεΐνη μπιζελιού(15%), έλαιο κανόλας, αρωματική, πρωτεΐνη ρυζιού, έλαιο καρύδας, ξηρή μαγιά, συντηρητικά (γαλατικό κάλιο), ξύδι, σταθεροποιητές (μεθυλοκυτταρίνη, χλωριούχο ασβέστιο), άμυλο πατάτας, αλάτι, εκχύλισμα μήλου, χρωστική (ερυθρά χρωστική της ρίζας των τεύτλων), συμπυκνωμένο χυμό ροδιού, αλάτι καλίου.
Απόψυξη στο ψυγείο (συντήρηση) για 24 ώρες πριν το ψήσιμο. Μαγειρέψτε μετά από την απόψυξη, χρησιμοποιήστε το εντός 3 ημερών από το άνοιγμα. Η εκ νέου κατάψυξη δεν συνιστάται. Ο χρόνος μαγειρέματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον εξοπλισμό, πάντα να μαγειρεύετε μέχρι την εσωτερική θερμοκρασία των 74°C. Δεν συνιστάται - βρασμός στο νερό ή βαθύ τηγάνισμα. Μην καταναλώνετε ωμό.
Brand BEYOND MEAT
Χαρακτηριστικά Vegan