Klinex καθαριστικό λεκάνης τουαλέτας wc gel power fresh (750ml) (50% φθηνότερα) View larger
Klinex καθαριστικό λεκάνης τουαλέτας wc gel power fresh (750ml) (50% φθηνότερα)

Klinex καθαριστικό λεκάνης τουαλέτας wc gel power fresh (750ml) (50% φθηνότερα)

155044 (8720182432100)

κερδίζετε 1.77 πόντους

To Klinex WC Gel με βιοδιασπώμενο άρωμα, καταπολεμά τις οσμές & εξουδετερώνει το 99,9% ιών & βακτηρίων. Επιπλέον, αφαιρεί τα άλατα ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης και αφήνει στη τουαλέτα ένα άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

1,77 €2,36 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Λιγότερο από 5% αμφοτερικές επιφανειοδραστικές ουσίες, κατιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, άρωμα. Απολυμαντικός παράγοντας: 0,4g benzalkonium chloride ανά 100g προϊόντος.
1. Πιέστε το καπάκι στις δύο πλαϊνές πλευρές του και ξεβιδώστε. 2. Απλώστε ομοιόμορφα το υγρό κάτω από το χείλος της λεκάνης. 3. Αφήστε το να δράσει και τραβήξτε το καζανάκι. Βουρτσίστε τη λεκάνη εάν χρειάζεται. 4. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το καθημερινά και αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά. Μετά την χρήση τοποθετήστε και βιδώστε το καπάκι καλά. Μην μεταφέρετε το περιεχόμενο σε άλλο μπουκάλι. Χρησιμοποιήστε το μόνο στο εσωτερικό της λεκάνης της τουαλέτας. Ξεπλύνετε τυχόν σταγόνες προσεχτικά. Αν έρθει σε επαφή με τις άλλες επιφάνειες ξεπλύνετε καλά χωρίς να αφήσετε το προϊόν να δράσει. Πριν την απόρριψη του μπουκαλιού βεβαιωθείτε ότι είναι τελείως άδειο. Μην αναμειγνύετε με άλλα προϊόντα.
Brand KLINEX