Λαχταριστή γεύση από μήλα fuji που καλλιεργούνται σε μικρούς οικογενειακούς μηλεώνες, στο Μαυροχώρι Καστοριάς. Τα μήλα καλλιεργούνται σε μεγάλο υψόμετρο κι έχουν πλούσιο άρωμα και θρεπτική αξία. Στο πρωινό: Απολαύστε την αυθεντική, φυσική γλύκα του μήλου με ψωμί σαν ελαφριά μαρμελάδα, με τα δημητριακά σας, με γιαούρτι. Στη μαγειρική: Συνοδέψτε το χοιρινό αντικαθιστώντας τον κλασικό πουρέ πατάτας. Στα μικρά παιδιά: Υγιεινή, φυσική και νόστιμη φρουτόκρεμα.